Innovatie dankzij ervaring

Meer dan 45 jaar ervaring in compounding, extrusie en recyclage van plastics. Van PP tot PVC.

Sinds 1976 is RAFF Plastics specialist in de kunststof. Doorheen de jaren zijn we internationaal uitgegroeid tot een gevestigde waarde in compounding, extrusie en recyclage. Zowel als verwerker, als leverancier van alle soorten gerecycleerd plastic. In onze dagelijkse werking staan klantentevredenheid, flexibele communicatie en betrokkenheid met onze stakeholders en partnerships centraal.

NON-STOP PRODUCTIE
RAFF Plastics is leverancier voor spuitgietbedrijven en partner voor de kunststofsector. Vanuit onze moderne installaties in het West-Vlaamse Houthulst leveren we jaarlijks 70.000 ton maalgoed, granulaten en agglomeraten. Onze productie draait non-stop, 24 uur per dag. Constante kwaliteit en flexibiliteit in ontwikkeling vormen een van de grootste troeven.

MAATWERK EN SPECIFIEKE OPLOSSINGEN
Bouwend op de ervaring, expertise en kwaliteit eigen aan RAFF Plastics staat sinds 2012 een nieuwe generatie aan het hoofd. Met maatwerk en specifieke oplossingen speelt de tandem Caroline Van der Perre en Christophe Dehouck in op nieuwe mogelijkheden en veranderingen in de markt. Zo blijft RAFF Plastics, net als de gerecycleerde kunststoffen, klaar voor de toekomst.