Een nieuw leven voor (kunststof)afval

Afval recycleren
tot grondstoffen
voor nieuwe producten.

Industrieel plastic afval en gereinigd post-consumer afval recycleren tot nieuwe grondstoffen voor nieuwe producten. Dat doet RAFF Plastics met PP, HDPE, PS en PVC. Al meer dan 45 jaar.

RECYCLAGE VAN PLASTICS
Samen bouwen we aan een duurzame wereld. Als kunststofspecialist verzamelt RAFF Plastics industrieel kunststofafval en gereinigd post-consumer afval voor hergebruik. We recycleren en verwerken de kunststof tot nieuwe gebruiksklare samenstellingen in polypropyleen (PP), high-density polyethyleen (HDPE), polystyreen (PS) of polyvinylchloride (PVC).

NIEUWE GRONDSTOFFEN VOOR INDUSTRIE
RAFF Plastics staat voor full service. We bieden gerecycleerde kunststof aan als maalgoed of granulaat. Dankzij onze ervaring, knowhow en innovatie spelen we makkelijk in op alle industriƫle vragen. Zowel voor de verwerking van het afval als voor de ontwikkeling van herwonnen basismaterialen.

Maak een afspraak

Wij bouwen aan een duurzame toekomst.
Ben jij ook klaar voor de strijd?

Verwerking

Gebruikte kunststof krijgt een nieuw leven dankzij recyclage. Harde of zachte plastics? Voor elke soort of vorm staat de juiste technologie klaar.

Kunststofafval halen we bij je op en verwerken we op de manier die nodig is. Zo wordt afval opnieuw een bruikbaar product en ontstaat een duurzame cirkel. De verwerking van plastic kan op heel wat manieren, afhankelijk van je product, noden en toepassing.

Maak een afspraak

Aanbod kunststoffen

De productie van
gerecycleerde kunststof is
altijd maatwerk.

Polypropyleen (PP), high-density polyethyleen (HDPE), polystyreen (PS) of polyvinylchloride (PVC). RAFF Plastics blinkt uit in constante kwaliteit en flexibiliteit voor heel wat sectoren en toepassingen.

Meer info

Duurzaamheid

Er is geen plan(eet) B.

De afgelopen jaren leverden we diverse inspanningen om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. In 2023 werken we bijvoorbeeld volop aan ons ESG-rapport.

Daarnaast denken we ook aan ons wagenpark. Al onze bedrijfswagens zijn elektrisch en we schakelen ook onze heftrucks geleidelijk aan volledig over. Het is een evidentie dat we hieraan aandacht schenken, met de filosofie van RAFF Plastics in het achterhoofd.

RAFF PLASTICS X GO OCEAN

RAFF Plastics investeert in Go Ocean en zet schouders onder oceaanherstel.

RAFF Plastics gelooft in een duurzamere toekomst. Daarom hebben we begin 2024 een nieuwe grote stap gezet, door de handen in elkaar te slaan met Go Ocean en in hen te investeren. De visie van deze Belgische start-up voor oceaanherstel sluit perfect aan bij onze duurzaamheidsvisie en moedigde ons aan om ook te starten met de recyclage van plastic oceaanafval. Met onze instap kunnen we Go Ocean ook de nodige expertise en het groeikapitaal geven om hun organische groei te ondersteunen.

Meer info